Νάντια Κοντογεώργη Κάτω Παρτάλι: “Δεν ζήλεψα ποτέ τους πρώτους ρόλους”

Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη για το Κάτω Παρτάλι και τον ρόλο της Βίβιαν;

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μίλησε η Νάντια Κοντογεώργη, η οποία αυτή τη σεζόν φαίνεται πως έχει την τιμητική της.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον ανατρεπτικό ρόλο της Βίβιαν στη σειρά Κάτω Παρτάλι, η Νάντια Κοντογεώργη δήλωσε “Διάβαζα το σενάριο και γελούσα μόνη μου, λαχταρούσε η ψυχή μου να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Δεν ήμουν ποτέ μεγαλοαστή ή πάμπλουτη, όπως η Βίβιαν. Έχω ζήσει και καλοκαίρια στο χωριό. Από τα Καλάβρυτα είναι οι γονείς μου. Είχαμε κοτούλες και γαϊδουράκι”.

Η νεαρή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία του mega Κάτω Παρτάλι και τις απολαυστικές της ατάκες, είναι μια εκ των τριών υποψηφίων για το θεατρικό βραβείο “Μελίνα Μερκούρη”, όμως όπως ανέφερε “Δεν είχα ζηλέψει ποτέ μεγάλους ρόλους. Είμαι της άποψης ότι τα πράγματα έρχονται όταν πρέπει να έρθουν. Στην ώρα τους. Ποτέ δεν είχα αυτό το «πότε θα γίνει το μπαμ;». Μου έλεγαν, λόγου χάρη, να μην κάνω κλασσικό τραγούδι, γιατί θα τραγουδάω κλασικότροπα. Και ήρθε ο ρόλος στο Chicago, ο μοναδικός ίσως ρόλος στον οποίο έπρεπε να τραγουδήσω κλασικότροπα. Το ήθελα πάρα πολύ και προφανώς το προσέλκυσα. Δεν θα ήθελα άλλο ρόλο στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, κι ας ήταν μεγαλύτερος. Πρέπει να μάθουμε, να εξελιχθούμε και μετά να «κουβαλήσουμε» τους μεγάλους ρόλους”.

Διαβάστε με ποιον είναι ερωτευμένη η Νάντια Κοντογεώργη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.