Νότης Μηταράκης: στη “φόρα” το πόθεν έσχες του. Τι δήλωσε

Ποιο το πόθεν έσχες του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη;

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης παρέδωσε αυτοβούλως το πόθεν έσχες του στη δημοσιότητα θέλοντας να δείξει τη διαφάνεια της δήλωσής του.

Μετά τη μεγάλη ταραχή-κατακραυγή για τα πόθεν έσχες γνωστών πολιτικών προσώπων, οι οποίοι βρέθηκαν με αμύθητες περιουσίες στην κατοχή τους, ο Νότης Μηταράκης δημοσιοποίησε την έκθεση ορκωτού ελεγκτή λογιστή για τη δήλωση πόθεν έσχες του 2012, με βάση την οποία δε βρέθηκε καμια παρατυπία ή παράβαση του σχετικού νόμου.

Ο ίδιος ο Νότης Μηταράκης δήλωσε πως “Ζήτησα και έλαβα από την Επιτροπή Πόθεν ‘Έσχες της Βουλής των Ελλήνων, την Έκθεση Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών, η οποία επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ορθότητα της δήλωσης περιουσιακής μου κατάστασης. Δημοσιεύματα επί το αντιθέτου, έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν για πολιτικούς λόγους αμφιβολίες για το ήθος μου. Όμως ο κόσμος γνωρίζει ότι γύρισα στην Ελλάδα, μετά από μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα. Επέλεξα να γυρίσω, χωρίς να ανήκω σε παρέες ή πολιτικές οικογένειες, χωρίς εξαρτήσεις και αυτό κάποιους ενοχλεί. Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα τους κρίνει”.

Διαβάστε ποιο είναι το πόθεν έσχες 500 Δημάρχων και Αντιδημάρχων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.