“Είμαι ο gay εραστής του Philip Seymour Hoffman. Eίχαμε σχέση”

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε ο σεναριογράφος David Bar Katz, ο οποίος ομολόγησε ότι «τα είχε» με τον Philip Seymour Hoffman, και μάλιστα ήταν μαζί την τελευταία νύχτα πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «National Enquirer» που έχει προκαλέσει σάλο, ο 46χρονος ηθοποιός Philip Seymour Hoffman το τελευταίο διάστημα είχε εμπλακεί σε μια gay ερωτική σχέση με τον σεναριογράφο,ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται ότι βρήκε το νεκρό του σώμα μαζί με την οικιακή βοηθό του Hoffman, την Isabella Wing Davey.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως την τελευταία νύχτα πριν ο Philip Seymour Hoffman πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, οι δυο τους ήταν μαζί, και τον είδε να παίρνει ηρωίνη.

Φίλοι του Philip Seymour Hoffman, λένε πως ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα μετά το χωρισμό του από την επί πολλά έτη σύντροφο του και μητέρα των παιδιών του, είχε μπερδευτεί ως προς τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Δεν ήξερε τι ήθελε: Μια «κανονική» ζωή ως οικογενειάρχης μακριά από τα ναρκωτικά, ή ένα gay lifestyle με μπόλικη δόση ηρωίνης.

Αυτό που σοκάρει ακόμα, είναι ότι η επί 14 χρόνια σύντροφος του, Mimi O’ Donnell, γνώριζε αυτή του την «αδυναμία», η οποία τελικά κατέστρεψε τη σχέση τους.

Ο σεναριογράφος, ισχυρίζεται πάντως ότι «ήμασταν εραστές. Είχαμε σχέση. Βέβαια, αν και ήξερα ότι παίρνει ναρκωτικά, δεν είχα καταλάβει πόσο βαρύς ήταν ο εθισμός του. Σχεδιάζαμε μάλιστα να πάμε μαζί στο Super Bowl, και να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας!»

Δείτε τις δραματικές αποκαλύψεις για τον Philip Seymour Hoffman και τη προφητική φωτογραφία του Philip Seymour Hoffman πριν πεθάνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.