Πρόγνωση καιρού 6, 7 Φεβρουαρίου: έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ποια η πρόγνωση καιρού για τις 6 και 7 Φεβρουαρίου; Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού;

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα και τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι και το πρωί της Παρασκευής.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει πρώτα το Ιόνιο σύμφωνα με την έκτακτη πρόγνωση καιρού, «γονατίζοντας» ακόμη περισσότερο τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς και σταδιακά θα επεκταθεί σε σχεδόν όλη τη χώρα.

Κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες που κατά τόπου θα είναι ισχυρές και τα χιόνια στα ορεινά.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ

1. Σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και προς το βράδυ σταδιακά στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ηπειρωτικά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και από τα βορειοδυτικά στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα βελτιωθεί αλλά θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

2. Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου από τις πρωινές ώρες σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά είναι πιθανόν πρόσκαιρα να επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.