Ryanair: όλες οι προσλήψεις. Ποια τα κριτήρια

Πότε αναμένονται οι προσλήψεις της αεροπορικής εταιρείας Ryanair; Ποια είναι τα κριτήρια;

Ξεκινούν στις 20 Φεβρουαρίου οι συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων για τις προσλήψεις στη Ryanair, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Η Ryanair έχει ήδη ανακοινώσει τη δημιουργία βάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι πρώτες προσλήψεις αφορούν στο προσωπικό καμπίνας (φροντιστές και αεροσυνοδοί).

Σύμφωνα με τη Ryanair τα κριτήρια για τις προσλήψεις είναι αυστηρά και προκαθορισμένα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, ενώ τα πιο σημαντικά είναι πως οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην συνέντευξη φορώντας επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα, ενώ υποψήφιοι, που φέρουν τατουάζ, σε εμφανή σημεία του σώματος τους ή φορούν τζιν, δεν θα γίνονται δεκτοί.

Το σημαντικότερο ίσως κριτήριο, που θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι φροντιστές και οι υποψήφιες αεροσυνοδοί της Ryanair είναι ότι γίνοναι δεκτά άτομα με ύψος 1,57 και πάνω, καλή όραση -όχι γυαλιά, μόνο φακοί επαφής- και δυνατότητα κολύμβησης τουλάχιστον 20 μέτρων χωρίς βοήθεια, ενώ η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο κρίνεται απαραίτητη.

Διαβάστε ποια η απίστευτη προσφορά της Ryanair για Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.