Σάκης Μπουλάς: η ασθένεια, ο θάνατος και η μοιραία πτήση

Πώς κατάφερε ο Σάκης Μπουλάς να γλιτώσει δύο φορές από τον θάνατο, πριν τον νικήσει ο καρκίνος;

Για τις περιπέτειες, που είχε ο Σάκης Μπουλάς μίλησε στην εκπομπή “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου, ο καλός του φίλος και καρδιοχειρουργός, Σωτήρης Πράππας.

Σύμφωνα με τον Σωτήρη Πράππα, λίγους μήνες μετά το έμφραγμα, που υπέστη ο Σάκης Μπουλάς το 2005 και το τετραπλό bypass στο οποίο υποβλήθηκε, ετοίμαζε ταξίδι στην Πράγα με το μοιραίο αεροσκάφος της Helios Αirways το οποίο συνετρίβη στο Γραμματικό Αττικής, ενώ όπως δήλωσε «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος ο πολύς, είναι ότι η μοίρα του την φύλαγε λίγους μήνες αργότερα. Θυμάμαι ήμουν σε διακοπές τον Αύγουστο του 2005 και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Σάκη και μου λέει: “Σωτήρη άκου να δεις, είμαι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο, και ήταν να πάω εκδρομή στην Τσεχία, στην Πράγα. Περιμέναμε να προσγειωθεί από την Κύπρο το «Ήλιος» το οποίο έπεσε κάπου κοντά στην Αταλάντη”.

Ωστόσο, παρά την καλή του τύχη αυτές τις δύο φορές, που “φλέρταρε” με τον θάνατο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον Σάκη Μπουλά, καθώς νικήθηκε από τον καρκίνο.

Ο Σωτήρης Πράππας, εμφανώς συγκινημένος, μιλώντας για τον φίλο του Σάκη Μπουλά και την τελευταία περιπέτεια της υγείας του δήλωσε “Οι γιατροί δεν του έδιναν περισσότερο από δυο- τρεις μήνες ζωής και όμως διέψευσε τους πάντες, και μας χαμογελούσε ειρωνικά. Σαν να έλεγε “σκίστε τα πτυχία σας, εγώ θα ζήσω”. Τον είδα τελευταία φορά στο κέντρο που τραγούδαγε μέχρι την τελευταία τώρα, και πάντα ενώ το στόμα του κοίταζε το κοινό, η ματιά του λοξοδρομούσε για να συναντήσει τη δικιά μου και να πει “Σωτήρη, κοίτα είμαι εδώ και θα συνεχίσω να διασκεδάζω τον κόσμο από αυτό το σανίδι””.

Διαβάστε ποιο το απίστευτο φιλοδώρημα του Σάκη Μπουλά για το γεύμα της κηδείας του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.