Σάκης Μπουλάς: η ανακοίνωση για την κηδεία

Πότε προγραμματίζεται να γίνει η κηδεία του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Σάκη Μπουλά;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού Σάκη Μπουλά, οι συγγενείς του εξέφρασαν την επιθυμία η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και να παρευρεθούν μόνο συγγενείς και φίλοι, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν.

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά μέσω σχετικής ανακοίνωσης ενημέρωσε όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού, αντί στεφάνων να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”, δείχνοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους σε όλους όσους πάσχουν από την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της οικογένειας του Σάκη Μπουλά έλεγε “Έφυγε σήμερα Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Οπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε. Γι αυτό το λόγο η κηδεία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”. τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 7757934″.

Διαβάστε το βιογραφικό του Σάκη Μπουλά, την ανακοίνωση της Ακτής Πειραιώς για το Σάκη Μπουλά, και το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.