Γιώργος Σταθάκης: ποιες νέες φουρτούνες φέρνει στον ΣΥΡΙΖΑ

Πώς ξαναχτύπησε ο βουλευτής και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Σταθάκης; Ποια η δήλωση του βουλευτή Γιώργου Σταθάκη;

Νέο πλήγμα για τον αντιμνημονιακό Αλέξη αποτελεί η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Σταθάκη από την Πάτρα για την αναγκαιότητα παραμονής της χώρας στο ευρώ την ώρα που το 25% των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την έξοδο από το ενιαίο νόμισμα.

«Το ευρώ είναι μια ωραία φυλακή από την οποία δεν μπορούμε να βγούμε» είπε στο κομματικό ακροατήριο ο Γιώργος Σταθάκης προκαλώντας την εύλογη ειρωνεία του τοπικού Νεοδημοκράτη βουλευτή Θανάση Νταβλούρο. «Καλωσορίζω τον κ. Σταθάκη και τον αρχηγό του στην πραγματικότητα» ανέφερε.

Επιπλέον, ο Γιώργος Σταθάκης σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το νέο καθεστώς αδειοδότησης των επιχειρήσεων και δήλωσε τα εξής:

«Παρά τις σημερινές εξαγγελίες, η κυβέρνηση απέχει συστηματικά από την στήριξη της νεανικής και νεοφυούς επιχειρηματικότητας σε κλάδους υψηλής προστιθέμενης αξίας και τεχνολογικής αιχμής που να συνάδουν με το εργατικό δυναμικό της χώρας, την πληθώρα, δηλαδή, μορφωμένων νέων οι οποίοι στις σημερινές συνθήκες εξαναγκάζονται σε μαζική εξωτερική μετανάστευση», ήταν η δήλωση που έκανε ο Γιώργος Σταθάκης.

Δείτε ποια είναι τα οικονομικά σκάνδαλα του Γιώργου Σταθάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.