Άδωνις Γεωργιάδης: τι είπε για το τρίτο μνημόνιο και τα χρέη του στην εφορία [video]

Ποιες οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το ενδεχόμενο τρίτο μνημόνιο; Τι δήλωσε για τα χρέη του στην εφορία;

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενικός” βρέθηκε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για το 3ο κατά σειρά μνημόνιο αλλά και τους… χαλεπούς καιρούς, που βιώνει και ο ίδιος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης “Το μνημόνιο υπεγράφη τη στιγμή που υπήρχε ανάγκη χρηματοδότησης και δεν μπορούσε η χώρα να βρει από αλλού λεφτά. Όσο μειώνεται η ανάγκη μας για χρηματοδότηση, τόσο απομακρυνόμαστε από την εποχή του μνημονίου. Η τρόικα απεδέχθη ότι δεν υφίσταται χρηματοδοτικό κενό, εξ’ού και μας έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε τη διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος. Αν θεωρούσε ότι έχουμε κενό, δεν θα υπήρχε συμφωνία ως προς τη διανομή. Το μόνο που μένει να τεθεί σε συζήτηση είναι το θέμα του χρέους. Έχουμε το μισό χρέος χάριν του μνημονίου”.

Ωστόσο, αναφορικά με τη δυσμενή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια προσωπική κατάθεση για τους δύσκολους καιρούς, που περνά και ο ίδιος, προσπαθώντας να δώσει… κουράγιο στους πολίτες, ενώ τόνισε “Έχω χάσει ένα σκασμό λεφτά. Την ίδια στιγμή το κράτος που χρωστάει πάνω από 100.000 ευρώ επιστροφή ΦΠΑ και μου ζητάει να πληρώσω εφορία την οποία κάνω δόσεις γιατί δεν μπορώ να πληρώσω”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:
http://www.youtube.com/watch?v=0PeAPVkQ24U

Διαβάστε πώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς μεταξύ Άδωνι-Τράγκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.