Άδωνις Γεωργιάδης: καταγγελία-φωτιά για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες

Ποιος έκανε μήνυση στον Άδωνι Γεωργιάδη για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες; Τι συμβαίνει με τον Υπουργό Υγείας;

Διαβιβάστηκε στη βουλή, μέσω του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μηνυτήρια αναφορά πολίτη, που αφορά σε ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την καταγγελία “Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, το 2007 αγόρασε μεζονέτα 217 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι Αττικής, έναντι του ποσού των 274.938 ευρώ. Όμως η αξία του επίμαχου ακινήτου είναι πολλαπλάσια από αυτή που περιλαμβάνεται στο πόθεν έσχες“.

Ο μηνυτής, ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία αγοραπωλησιών, που έγιναν στην περιοχή κοντά στο ακίνητο του Άδωνι Γεωργιάδη και πως ο Υπουργός έλαβε και δάνειο για την αγορά από τράπεζα συνολικού ύψους 530.000 ευρώ, ενώ ζητά να ερευνηθεί εάν το ποσό που δηλώθηκε για την αγορά της μεζονέτας (274.938 ευρώ) είναι τα πραγματικό τίμημα που καταβλήθηκε, όπως επίσης να ελεγχθεί ένα έγιναν επισκευαστικές εργασίες στο ακίνητο.

Έτσι, μετά τον σάλο με τα πόθεν έσχες βουλευτών και εν γένει πολιτικών προσώπων, φαίνεται πως και ο Άδωνις Γεωργιάδης μπαίνει στο στόχαστρο των ελέγχων, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι παραπάνω κατηγορίες.

Διαβάστε γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ήρωας για την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.