Ασημάκης Κατσούλας: ποιος ο “εγκέφαλος” των Σατανιστών Παλλήνης

Ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Ασημάκη Κατσούλα που ήταν ένας από τους Σατανιστές της Παλλήνης και αποφυλακίζεται έπειτα από πολλά χρόνια;

Ο Ασημάκης Κατσούλας μπορεί μετά από τόσα χρόνια όντως να έχει απεγκλωβιστεί ειλικρινά από το παρελθόν, μπορεί βέβαια από την άλλη να είναι ακόμη δέσμιος των αλλόκοτων παιχνιδιών του μυαλού του που τον οδήγησαν πριν χρόνια σε φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα.

Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των σατανιστών της Παλλήνης.

Έχουν περάσει σχεδόν 19 χρόνια. Οι Ασημάκης Κατσούλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη, κάθονται στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που εισέπραξε και την μεγαλύτερη ποινή. Δυο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες. Ο «όμορφος» της ομάδας γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα.

Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι ο Ασημάκης Κατσούλας αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, ο Ασημάκης Κατσούλας άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993.

Ο Ασημάκης Κατσούλας θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών της Παλλήνης, με τους άλλους δύο κατηγορούμενους του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Τις επόμενες μέρες ο αρχηγός της ομάδας των Σατανιστών της Παλλήνης , Ασημάκης Κατσούλας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων.

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε διεθνή σάλο με στενογράφο που για τις ΗΠΑ ούρλιαζε ότι τις κυβερνούν σατανιστές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.