Malaysia Airlines: στο φως νέα συντρίμμια του μοιραίου boeing [video]

Ποια τα νέα ευρήματα του boeing της Malaysia Airlines; Που βρέθηκαν;

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, οι έρευνες για τα συντρίμμια του boeing της Malaysia Airlines, το οποίο αγνοείται σχεδόν 3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 5 αεροσκάφη της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, εντόπισαν νέα ευρήματα διαφόρων χρωμάτων στον Ινδικό Ωκεανό, που ωστόσο, δεν έχει εξακριβωθεί εάν ανήκουν σίγουρα στο boeing της αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines.

Το αεροσκάφος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας P3 Orion ανέφερε πως «είδε» αριθμό αντικειμένων χρώματος λευκού ή ανοιχτής απόχρωσης καθώς και ένας σημαντήρα, ενώ ταυτόχρονια αυστραλιανό αεροσκάφος βρήκε νέα αντικείμενα χρώματος γκρι και μπλε, να επιπλέουν στο σημείο, που χάθηκε το boeing της Malaysia Airlines.

Όπως αναφέρουν τελευταία δημοσιεύματα, στο σημείο, όπου πιθανολογείται πως βρέθηκαν τα συντρίμμια του boeing της Malaysia Airlines πρόκειται να πλεύσει το κινεζικό πλοίο Haixun 01, το Σάββατο 29 Μαρτίου, προκειμένου να υπάρξει επιπλέον βοήθεια στον εντοπισμό και την ανάσυρση των συντριμμιών.

Δείτε το βίντεο του Telegraph για τα συντρίμμια, του Boeing της Malaysia Airlines στον Ινδικό Ωκεανό:

Διαβάστε ποια η αποζημίωση για την τραγωδία του boeing 777 και ποιες οι εξελίξεις στην έρευνα για το boeing της Malaysia Airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.