Bοeing Malaysia Airlines: “Στόχος ήταν οι δίδυμοι πύργοι της Κουάλα Λουμπούρ”

Ποιες οι αποκαλύψεις που έκανε η κινέζικη αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τον στόχο του Boeing των Malaysia Airlines;

Όπως αναφέρει το hellasforce.com, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι Κινεζικες μυστικές υπηρεσίες, το εξαφανισμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών όχι μόνο έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας αλλά είχε στόχο ένα ηχηρό χτύπημα στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους.

Το κλιμάκιο της κινέζικης αντιτρομοκρατικής που μετέβη στην Κουάλα Λουμπούρ για να διερευνήσει την εξαφάνιση, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τις συνθήκες και την αρχική κατεύθυνση του Boeing των Malaysia Airlines μετά την κατάληψη του από τους ισλαμιστές τρομοκράτες που πιθανότατα είχαν συνεργό τον φανατικό ισλαμιστή συγκυβερνήτη.

Στόχος ήταν οι ουρανοξύστες – σήμα κατατεθέν της Μαλαισίας, οι πύργοι «Petrona». Οι δίδυμοι πύργοι της Κουάλα Λουμπούρ που συμβολίζουν για την Ασία ότι οι δίδυμοι πύργοι του Μανχάταν οι οποίοι έγιναν στόχος της Αλ Κάιντα τις αρχές της περασμένης δεκαετίας και σηματοδότησαν πολλές από τις σύγχρονες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το πόρισμα των Κινέζων, το Boeing των Malaysia Airlines κατελήφθη λίγο μετά την απογείωση του και επιχείρησε να πάρει ρότα επιστροφής στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας ώστε να χτυπήσει τους εκεί δίδυμους πύργους.

Αυτό που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί είναι το πως απετράπη αυτή η προσπάθεια και πού ακριβώς βρισκεται τώρα το Boeing των Malaysia Airlines. Οι Κινέζοι δεν αποκλείουν την κατάληψη του και την καθήλωση του για διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε ποιοι ισχυρίζονται ότι δε ξέρουν τίποτα για το Boeing των Malaysia Airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.