3.800 προσλήψεις αεροσυνοδών από την Emirates: πότε και ποιες οι προϋποθέσεις

Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις αεροσυνοδών από την αεροπορική εταιρεία Emirates; Ποιες οι προϋποθέσεις για την κατάληψη θέσεων;

Έλληνες υποψηφίους φαίνεται πως αναζητά η αεροπορική εταιρεία Emirates, προκειμένου να απορροφηθούν σε 3.800 θέσεις αεροσυνοδών.

Στις 15 Μαρτίου, εκπρόσωποι της εταιρείας Emirates θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο στο Athens Electra Palace, προκειμένου να κάνουν γνωστή την αεροπορική εταιρεία αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το πλήρωμα.

Αφού οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των θέσεων των αεροσυνοδών, γνωριστούν με τους ιθύνοντες της εταιρείας Emirates, θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, που αφορά σε διάλογο-τεστ στην αγγλική γλώσσα αλλά και σε μια ομαδική συζήτηση, για να διαπιστωθεί η καταλληλότητά τους.

Οι προσλήψεις των αεροσυνοδών για όσους ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εταιρείας Emirates, θα γίνουν άμεσα, ενώ βασικά κριτήρια για την επιλογή αποτελούν η ηλικία των υποψηφίων (άνω των 21 χρόνων) και ένα καλά ενημερωμένο και οργανωμένο βιογραφικό στην αγγλική γλώσσα.

Διαβάστε ποιες οι νέες προσλήψεις καθηγητών και γιατρών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.