Εμμανουήλ Πουλάκης: τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση 79χρονου

Ποιο ήταν το δραματικό τέλος της εξαφάνισης του 79χρονου Εμμανουήλ Πουλάκη που αναζητείτο από τις αρχές Μαρτίου;

Δεν είχε μόνο η εξαφανισμένη Αμαλία Βουκελάτου τραγικό τέλος. Δραματικό τέλος είχε η αναζήτηση του 79χρονου Εμμανουήλ Πουλάκη, που αναζητείτο απο τους οικείους του απο τις αρχές Μαρτίου και για τον οποίο είχε εκδοθεί “Silver Alert” απο τις 4 Μαρτίου.

Η σορός του Εμμανουήλ Πουλάκη εντοπίστηκε απο περαστικό μέσα σε ένα ρέμα στην περιοχή του Μανωλιόπουλου και οι συγγενείς αναγνώρισαν τα ρούχα και το ρολόι του, καθώς η σορός ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, αφού εκτιμάται πως ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει απο την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Πάντως, απο τη νεκροψία – νεκροτομή, που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και θεωρείται βέβαιο πως ο θάνατός του Εμμανουήλ Πουλάκη επήλθε απο παθολογικά αίτια, ίσως και λόγω της πτώσης του στο ρέμα.

Ήδη, απο το Silver Alert εκδόθηκε ανακοίνωση για τον Εμμανουήλ Πουλάκη , στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Η περιπέτεια του Εμμανουήλ Πουλάκη δεν είχε αίσιο τέλος… Ο Εμμανουήλ Πουλάκης, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 04/03/2014 από τα Χανιά Κρήτης, βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός.

Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ Πουλάκη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 04/03/2014 από την οικία του στα Χανιά. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την 13/10/2014 ενεργοποίησε το SILVERALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/03/2014, κλήση, με την οποία ενημερώθηκε για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του ηλικιωμένου Εμμανουήλ Πουλάκη . Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου εντοπίστηκε από περαστικό στη αγροτική περιοχή Μανωλιόπουλο”.

Η κηδεία του άτυχου 79χρονου Εμμανουήλ Πουλάκη θα γίνει σήμερα στις 3 μμ στο νεκροταφείο Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.

Δείτε πού έχει σημάνει συναγερμός μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μιχάλη Τσιχλάτζε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.