Γιατί έκλαψε η Σκορδά με την αποκάλυψη της Καλομοίρας [video]

Τι αποκάλυψε η Καλομοίρα που έκανε τη Φαίη Σκορδά να κλάψει στο Πρωινό; Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη της Καλομοίρας.

Η εξομολόγηση της Καλομοίρας συγκίνησε πολύ την Φαίη Σκορδά, η οποία σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

Η Καλομοίρα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 και κατά την διάρκεια της συζύτησης με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον πρόωρο τοκετό της.

Η Καλομοίρα εξήγησε ότι τα μωράκια της ήρθαν στον κόσμο έξι εβδομάδες νωρίτερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν κάποιο διάστημα στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια «Τα παιδιά ήρθαν σπίτι με μηχανήματα»!

“Πήγαινα σπίτι και ένιωθα μόνη αν και ήμουν με το Γιώργο. Γιατί τα είχα στην κοιλιά μου πριν. Μου πήρε λίγο καιρό και ένιωθα κακή μαμά που τους άφηνα. Έμειναν στη θερμοκοιτίδα και έπαθα κατάθλιψη. Μετά ήρθαν σπίτι με μηχανήματα για να ελέγχουν την καρδιά και την αναπνοή τους. Έκλαιγα και φοβόμουν. Έξι μήνες έκαναν να βγουν από τα μηχανήματα” είπε η Καλομοίρα, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ η Φαίη Σκορδά και να βάλει τα κλάματα.

Δείτε το βίντεο με τη Φαίη Σκορδά και την Καλομοίρα:

Δείτε το συγκινητικό βίντεο από το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να δακρύζουν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.