Αλεξάνδρεια Ημαθίας: συγκλονίζει η φρικιαστική αυτοκτονία 48χρονου καθηγητή

Πώς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του 48χρονος καθηγητής από την Ημαθία; Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στην αυτοκτονία;

Τέλος στη ζωή του έβαλε 48χρονος καθηγητής από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Ο 48χρονος εν ενεργεία καθηγητής του 2ου Λύκειου Αλεξάνδρειας στην Ημαθία φαίνεται, πως είχε προλάβει να προμελετήσει και να οργανώσει την αυτοκτονία του, βυθίζοντας σε πένθος όλη την περιοχή.

Πριν τη μοιραία ημέρα, ο αυτόχειρας καθηγητής είχε ζητήσει άδεια από τον διευθυντή του σχολείου, όπου εργαζόταν, προκειμένου να μείνει μόνος του και να προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

Ο θάνατος του καθηγητή προήλθε από τις αναθυμιάσεις ενός μαγκαλιού, που άναψε στο σπίτι, ενώ κανένας δεν είχε καταλάβει αν αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, αφήνοντας απροσδιόριστα τα αίτια της αυτοκτονίας.

Το θλιβερό συμβάν διαδόθηκε γρήγορα τόσο στην Αλεξάνδρεια όσο και εν γένει στην Ημαθία, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του καθηγητή, τους συναδέλφους αλλά και τους μαθητές του, οι οποίοι έμειναν με ένα “γιατί”.

Η κηδεία του άτυχου καθηγητή έγινε σε βαρύ κλίμα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ενώ οι αστυνομικές αρχές διενεργούν νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε γιατί αυτοκτόνησε 18χρονος στον Βόλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.