Νικήτας Κακλαμάνης: τι δήλωσε για την επί τόπου διαγραφή του

Τι δήλωσε για τη διαγραφή του ο Νικήτας Κακλαμάνης; Τι είπε για την τρόικα και τον Αντώνη Σαμαρά;

Είναι η πρώτη φορά που βουλευτής διαγράφεται με αυτόν τον τρόπο -με ιδιόχειρο σημείωμα δηλαδή- και όλοι πιστεύουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε έτσι να στείλει τα κατάλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής ο πρωθυπουργός σηκώθηκε από το έδρανό του, ανέβηκε στο προεδρείο της βουλής, κάθισε δίπλα στον προεδρεύοντα, πήρε μια κόλλα χαρτί και έγραψε πως διαγράφει από τη Νέα Δημοκρατία τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Mε αφορμή τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού. Δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας” είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

“Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επί τόπου διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη:

Διαβάστε γιατί διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.