Λευτέρης Ελευθερίου: τι αποκάλυψε για τη γυναίκα του

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Λευτέρης Ελευθερίου για τη σύζυγό του; Πόσα χρόνια είναι μαζί;

Σε συνέντευξή του στο Down Town της Κύπρου μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σύζυγό του.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, που χαίρει ιδιαίτερης αναγνώρισης και αποδοχής εξαιτίας της συμμετοχής και των επιτυχημένων ρόλων του στο Your Face Sounds Familiar, είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει και δύο μικρά παιδιά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Λευτέρης Ελευθερίου στο κυπριακό Down Town “Ως άνθρωπος έχω υπαρξιακά και πάντα αμφισβητώ τον εαυτό μου, οπότε δεν μπορώ, για κάτι που κάνω, να είμαι πάντα σίγουρος. Από τα 23 μου έχω μια μεγάλη σχέση χωρίς να έχουμε χωρίσει ποτέ και η γυναίκα μου είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πολύ – και στη δουλειά και στα πολύ δύσκολα χρόνια. Πάντα με στήριζε και μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίζω να κάνω αυτή τη δουλειά. Την οικογένεια την απολαμβάνω και αυτό που μου δείχνει η συμπεριφορά μου είναι ότι δεν το έχω μετανιώσει. Είμαι παρών – όσο μπορώ και σε πρακτικό επίπεδο: να μαγειρεύω, να βγάζω βόλτα τα παιδιά, να τους διαβάζω παραμύθια, να τους μαθαίνω τις πρώτες λέξεις, να είμαι κοντά στα πρώτα τους βήματα, να τους μαθαίνω ποδήλατο, να ξεχωρίζουν τον ήλιο από το φεγγάρι. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω τη ζωή μου και να πω ότι δεν πρόλαβα να μιλήσω με τα παιδιά μου. Θα ήταν πλήγμα για μένα. Αυτό θεωρώ ότι το έχω κερδίσει, γιατί ο γιος μου με εμπιστεύεται το ίδιο με τη μαμά του”.

Διαβάστε το σχόλιο για τον Λευτέρη Ελευθερίου ως Σάκη Ρουβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.