Λιάνα Κανέλλη-Άδωνις Γεωργιάδης: άγριος τσακωμός για τον Στάλιν [video]

Για ποιο λόγο “άναψαν τα αίματα” μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και Άδωνι Γεωργιάδη;

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκαν οι Λιάνα Κανέλλη και Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι “αρπάχτηκαν” on air.

Η τηλεοπτική αυτή συνύπαρξη, δε θα μπορούσε να είχε άλλη κατάληξη αφού τόσο η Λιάνα Κανέλλη όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν εκρηκτικούς χαρακτήρες.

Λάδι στη φωτιά έριξε η συζήτηση της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, για το θέμα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων και οι τιμολογήσεις τους.

Όπως ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη «Προσπαθείτε να παρουσιάσετε το φάρμακο ως τελική λύση με αυτά που έχετε πάρει. Προσέξτε τη φράση τελική λύση, τη χρησιμοποίησαν οι ναζί και ο Μένγκελε (…)Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο», ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης της απάντησε «Εσείς απ’ ό,τι θυμάμαι είσαστε κομμουνίστρια και άρα είστε κατά των ιδιωτικών φαρμακείων. Άρα γιατί κόπτεστε για το πως ρυθμίζουμε τις σχέσεις του ελευθέρου ανταγωνισμού;».

Ο μεταξύ τους διάλογος “φούντωσε” όταν η Λιάνα Κανέλλη, απευθυνόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε «Αν νομίζεις πως θα σκοτώσεις καλύτερα επειδή χρησιμοποιείς το σφυροδρέπανο θα σου δώσω μια συμβουλή: «Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί. Πέφτεις, κοιμάσαι, ξυπνάς, έναν Στάλιν έχεις στην πλάτη σου, στα σεντόνια σου, στα μαξιλάρια σου, στα σκέλια σου έναν Στάλιν έχεις. Όσο τον φοβάσαι, θα ζει”.

Δείτε το βίντεο με τον καβγά μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και Άδωνι Γεωργιάδη στο Πρωινό ΑΝΤ1:

Διαβάστε ποια η καυτή συνομιλία Άδωνι Γεωργιάδη-Τόμσεν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.