Boeing Malaysia Airlines: πού εντοπίστηκαν πάνω από 100 αντικείμενα

Πού εντοπίστηκαν πάνω από 100 αντικείμενα του εξαφανισμένου boeing της Malaysia airlines και θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα αντικείμενα ως σήμερα;

Τα 122 ευρήματα στον Ινδικό Ωκεανό, που ενδεχομένως να ανήκουν στο μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines, θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα μέχρι σήμερα.

Εκατόν είκοσι δύο αντικείμενα που επιπλέουν στον νότιο Ινδικό Ωκεανό και ενδεχομένως να είναι συντρίμμια από το αγνοούμενο boeing της Malaysia airlines αποκάλυψαν νέες φωτογραφίες από δορυφόρο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκτελών χρέη υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Χισχαμουντίν Χουσέιν ανέφερε ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν στις 23 Μαρτίου από την εταιρεία Airbus Defence and Space, η οποία εδρεύει στη Γαλλία. Σύμφωνα με το BBC, τα αντικείμενα αυτά έχουν μήκος μέχρι και 23 μέτρα και η σύστασή τους είναι από κάποιο συμπαγές υλικό και πιθανότατα να ανήκουν στο boeing της Malaysia airlines.

Είναι η τέταρτη φορά που φωτογραφίες από δορυφόρο εμφανίζουν συντρίμμια που πιθανόν προέρχονται από το εξαφανισμένο boeing της Malaysia airlines σε ένα απομακρυσμένο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού, σχεδόν 2.500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Περθ της Αυστραλίας. Ωστόσο, σημειώνεται ότι αυτή τη φορά τα ευρήματα θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα.

Δείτε ποιο είναι το πέπλο μυστηρίου που έχει δημιουργηθεί γύρω από την εξαφάνιση του boeing της Malaysia airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.