Malaysia Airlines: σε ποιο μέρος ισχυρίζονται ότι είδαν το Boeing

Σε ποιοι μέρος ισχυρόζονται ότι είδαν το Boeing της αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines; Διαβάστε τι αναφέρουν οι κάτοικοι.

Αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη πηγή, δεν παύει να είναι ένα ακόμη στοιχείο που οι ερευνητικές ομάδες καλούνται να λάβουν υπόψιν τους. Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο Βusiness Insider για το Boeing της Malaysia Airlines.

Οι κάτοικοι ενός μικρού νησιού στο σύμπλεγμα των Μαλδίβων προχωρούν σήμερα σε μια μαρτυρία που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τον “χάρτη” των ερευνών. Σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών, στις 8 Μαρτίου (την ημέρα εξαφάνισης του αεροσκάφους) αντίκρισαν στον ουρανό ένα Boeing να πετάει σε ασυνήθιστα χαμηλή απόσταση από το έδαφος και να κατευθύνεται προς τα βόρεια.

Οι μάρτυρες του νησιού των Μαλβίδων ισχυρίζονται πως το αεροπλάνο πετούσε τόσο χαμηλά που μπορούσαν να διακρίνουν ακόμη και τις χαρακτηριστικές κόκκινες ρίγες που φέρουν στο σώμα τους τα Βοeing της Malaysia Airlines.

Πάνω από το νησί διέρχονται αρκετές πτήσεις και το να πετάει Βοeing δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά οι μαρτυρίες αυτή τη φορά κάνουν λόγο για εξαιρετικά χαμηλή απόσταση. Η ώρα που υπολογίζεται πως οι κάτοικοι είδαν το εξαφανισμένο αεροπλάνο είναι περίπου 4 ώρες μετά την εξαφάνιση.

Διαβάστε τι βρήκαν στο σπίτι του πιλότου του Boeing της Malaysia Airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.