Θεόδωρος Πάγκαλος Ελιά: ποιο το άκομψο σχόλιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ [video]

Ποιος ο χαρακτηρισμός του πρώην Υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου για την Ελιά και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ; Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο πρώην Υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος σε πρωινή εκπομπή του Mega, στην οποία μίλησε και για την Ελιά.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που δεν προσκλήθηκε στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της Ελιάς δήλωσε «Θεωρώ ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με απέκλεισε, κατόπιν αυτού είμαι εκτός Ελιάς. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν πήγε ο κ. Παπανδρέου, μπορώ να σας πω γιατί δεν πήγα εγώ: Δεν με κάλεσαν και θεωρώ ότι με απέκλεισαν για κάποιο λόγο, τον οποίο δεν γνωρίζω».

Τα σχόλια του, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ τόνισε «Θέλω να επισημάνω πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν να μη με καλέσουν, γιατί δεν είναι δυνατόν να με ξέχασαν. Γιατί αν με καλούσαν και δεν πήγαινα, θα έπρεπε να δικαιολογηθώ γιατί δεν πήγα, ενώ τώρα πρέπει να δικαιολογηθούν αυτοί που δεν με κάλεσαν. Το ΠΑΣΟΚ που αποκλείει δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που μπορεί να συνενώσει. Είναι ένας πολύ μικρός πυρήνας ανθρώπων γύρω από έναν αρχηγό, ο οποίος κάνει ότι νομίζει με βάση την αρχηγική του ιδιότητα.Πιστεύω ότι ο λαός δεν θα επιδοκιμάσει αυτού του είδους την πολιτική».

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο του Θεόδωρου Πάγκαλου για την Ελιά και το ΠΑΣΟΚ:
http://www.youtube.com/watch?v=K5_2s6tpXnE

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την Ελιά και τους επικριτές του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.