Ryanair φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: ποιες 22 πτήσεις από 9,99 ευρώ

Ποιες οι 22 πτήσεις της Ryanair, που τα εισιτήριά τους κοστίζουν μόνο 9,99 ευρώ;

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, αφού οι εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές της αλλά και τα προσιτά της εισιτήρια έχουν γίνει ήδη αντικείμενο συζήτησης και έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ταξιδιωτών.

Όπως ανακοίνωσε η Ryanair από την 1η Απριλίου πρόκειται να δρομολογήσει 22 πτήσεις τόσο προς ελληνικούς όσο και προς ξένους προορισμούς, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 9,99 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Απριλίου η Ryanair ξεκινά πτήσεις προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, από μόλις 9,99 ευρώ το εισιτήριο για σχεδόν 100.000 θέσεις και κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, η εταιρεία θα μεταφέρει περισσότερους από 1.200.000 επιβάτες ετησίως, μέσω 150 πτήσεων την εβδομάδα και με μειωμένα εισιτήρια, ενώ από τον ερχόμενο Νοέμβριο θα προκύψουν και νέες πτήσεις προς νέους προορισμούς στο εσωτερικό της Ελλάδας, καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Η Ryanair φαίνεται σίγουρη πως έως το 2018 θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, ενώ ο εκπρόσωπός της δήλωσε πως «Δεν χρεώνουμε για την εξάσκηση των εργαζομένων μας και γι’ αυτό έχουμε λίστες αναμονής για 5.000 πιλότους και πλήρωμα καμπίνας».

Αναλυτικά οι πτήσεις της Ryanair είναι:

Αθήνα- Χανιά 4 πτήσεις ημερησίως
Αθήνα- Λονδίνο 2 πτήσεις ημερησίως
Αθήνα- Μιλάνο 2 πτήσεις ημερησίως
Αθήνα- Πάφος 2 πτήσεις ημερησίως
Αθήνα- Ρόδος 2 πτήσεις ημερησίως
Αθήνα- Θεσσαλονίκη 10 πτήσεις ημερησίως

Διαβάστε ποια τα περιζήτητα δρομολόγια της Ryanair.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.