Πάτρα: Θρήνος για την 27χρονη Σεμέλη Θεοδώρα που πνίγηκε στο κολυμβητήριο

Τι συνέβη στην 27χρονη Σεμέλη Θεοδώρα που πνίγηκε στο κολυμβητήριο; Διαβάστε τι συνέβη στην Πάτρα με τη Σεμέλη Θεοδώρα.

Στο πένθος βυθίστηκε την Τρίτη η Πάτρα, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αθλήτριας, Θεοδώρας Αντύπα το μεσημέρι στο κολυμβητήριο της αχαϊκής πόλης, «Α. Πεπανός».

Πιο συγκεκριμένα η 27χρονη αθλήτρια του στίβου Σεμέλη Θεοδώρα, που κατά το παρελθόν είχε υπάρξει και κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και κολυμπούσε στις ώρες κοινού, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα, δίχως ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες.

Αμέσως μετά ο διασώστης που βρισκόταν στο κολυμβητήριο προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη κοπέλα, ενώ ταχύτατα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσπάθησε να της κάνει ανάνηψη.

Εντούτοις ήταν ήδη αργά, καθώς η άτυχη αθλήτρια Σεμέλη Θεοδώρα είχε φύγει από τη ζωή, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και βυθίζοντας στο πένθος όλη την πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σεμέλη Θεοδώρα έκανε βουτιά και δεν ανέβηκε ποτέ στην επιφάνεια του νερού γεγονός που προβλημάτισε γονείς αθλητών που βρίσκονταν στην εξέδρα και στη συνέχεια αφού την είδαν αναίσθητη άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια.

Διαβάστε γιατί αυτοκτόνησε γνωστός δικηγόρος που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τη γέφυρα Ρίο – Αντίρριο στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.