The Voice: ποιοι παίκτες πέρασαν απευθείας στο τρίτο live

Ποιοι παίκτες πέρασαν κατευθείαν στο τρίτο live του The Voice; Ποιους επέλεξε το κοινό και ποιους έσωσαν οι coaches;

Το πρώτο live του The Voice διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, τόσο λόγω του αποτελέσματος όσο και εξαιτίας των ποσοστών τηλεθέασης, που συγκέντρωσε το show.

Στο πρώτο live του The Voice τραγούδησαν 4 παίκτες από κάθε ομάδα, εκ των οποίων έμειναν οι 2, είτε από επιλογή του κοινού είτε με την απόφαση των εκάστοτε κριτών-προπονητών.

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου διαγωνίστηκαν οι παίκτες Αίμιλι Χαραλάμπους, Ιφιγένεια Άτκινσον, Μαίρη Δούτση και Αγγελική Ζήκα. Από τις 4 διαγωνιζόμενες, έμεινα κατόπιν αποφάσεως του κοινού, η 16χρονη Αίμιλι και με απόφαση της Μελίνας Ασλανίδου, η Ιφιγένεια Άτκινσον, οι οποίες και περνούν απευθείας στο τρίτο live του The Voice.

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, στο τρίτο live του The Voice, το κοινό έστειλε τον Γιουρι Μελικόβ, ενώ ο coach, τον Παναγιώτη Βιντζιλαίο, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τους παίκτες Βιολέτα Νταγκάλου και Άρη Καμπανό.

Ανατροπή υπήρξε και στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, καθώς ο ίδιος επέλεξε τον Λευτέρη Κιντάτο και το κοινό τον Άλεξ Οικονόμου, οδηγώντας στην έξοδο του The Voice την κόρη της Μπέσσυ Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Τικτόπουλο.

Τέλος, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, στο τρίτο live του The Voice, πέρασε από το κοινό η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ η ίδια προτίμησε να κρατήσει τον Δημήτρη Φουρναράκη, έναντι των παικτών Βασίλη Αξιώτη και Ελένη Γεραγίδη.

Διαβάστε ποιες οι ανατροπές στο πρώτο live του Τhe Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.