Μιχάλης Κουινέλης: αποκαλύπτει τον νικητή του Τhe Voice

Τι αποκάλυψε ο Μιχάλης Κουινέλης για το νικητή του The Voice που ο ένας από τους τέσσερις κόουτς του μουσικού διαγωνισμού;

Το δικό του μήνυμα για το νικητή του The Voice, έκανε ο ένας από τους τέσσερις κόουτς του μουσικού διαγωνισμού, ο Μιχάλης Κουινέλης.

Η σιγουριά του μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που προκαλεί αίσθηση, καθώς ο μουσικός διαγωνισμός The Voice είναι ακόμη στην αρχή και δεν έχουν ξεχωρίσει κάποιοι τραγουδιστές.

Η δήλωση που έκανε όμως o Μιχάλης Κουινέλης, κατέστησε σαφές ότι είναι βέβαιος πως ο νικητής θα είναι από το δική του ομάδα «Εκτός από καλύτερη είναι η ομορφότερη και η ιδανικότερη ομάδα που θα μπορούσα να έχω για να ανταγωνιστώ όλα τα βαριά πυροβολικά, τους υπόλοιπους coach.

Ελπίζω ότι θα κερδίσω! Ο νικητής, εγώ προσωπικά, νιώθω ότι είναι στη δική μου ομάδα. Πιστεύω ότι έχω και δυνατά αγόρια και δυνατά κορίτσια», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης του The Voice.

Μάλιστα είπε ότι δεν υπάρχει κάποιος παίκτης από άλλη ομάδα που θα ήθελε να είναι στη δική του. «Βλέπω ότι αν κερδίσω δεν θα είναι μόνο προσωπική μου νίκη, αλλά και νίκη του λαού!», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης του The Voice.

Δείτε ποιος θα είναι ο νικητής του The Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.