Βανδή-Μενεγάκη: ο άγριος τσακωμός και το “μήνυμα” Μπαλατσινού

Γιατί διέκοψαν κάθε σχέση οι πάλαι ποτέ κολλητές, Δέσποινα ΒανδήΕλένη Μενεγάκη; Τι δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού;

Είναι γεγονός, πως η Δέσποινα Βανδή και η Ελένη Μενεγάκη, που κάποτε ήταν αχώριστες, πλέον δεν έχουν καμία επαφή και σχέση.

Αφορμή για τον καβγά στάθηκαν κάποιες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή, που φάνηκε να είχαν αποδέκτη την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίες ήταν “Και να μείνω έγκυος δεν θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα reserve δεν θα ανεβούν”.

Το διάστημα κατά το οποίο η Δέσποινα Βανδή προέβη σε αυτήν τη δήλωση, συνέπεσε με την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, γεγονός που εξόργισε την ξανθιά παρουσιάστρια, ενώ η κουμπάρα και τρίτη της γυναικοπαρέας, Τζένη Μπαλατσινού, προσπάθησε -μάταια- να κατευνάσει τα πνεύματα.

Η σχέση μεταξύ Δέσποινας Βανδή και Ελένης Μενεγάκη, επανήλθε στο προσκήνιο μετά από συζήτηση στο Πρωινό του mega, με την Τζένη Μπαλατσινού να σχολιάζει πως “Είναι γελοίο αυτό. Όταν δουλεύεις στην τηλεόραση κάποια στιγμή θα μείνεις έγκυος. Αφού έχεις τρεις μήνες διακοπές, πότε να το κάνεις το παιδί; Μέσα στο τρίμηνο; Είναι απολύτως φυσιολογικό… Είναι γελοίο, λοιπόν, να λες ότι κάποια έμεινε έγκυος για να κάνει νούμερα. […] Δεν λέω ότι η Δέσποινα εννοούσε αυτό, γενικά λέω. Δεν νομίζω ότι χάλασε η φιλία γι’ αυτό, δεν είναι αυτή η αιτία. Μπορεί να έφταιγαν πολλά πράγματα κι αυτό να ήταν το κερασάκι στην τούρτα”.

Διαβάστε ποια η on air μπηχτή της Μενεγάκη στον Λάτσιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.