Βέφα Αλεξιάδου: πώς “την είπε” στην Αννίτα Πάνια

Ποιες οι εξελίξεις στην “κόντρα” της Βέφας Αλεξιάδου με την Αννίτα Πάνια, μετά τα σχόλια στην εκπομπή Αννίτα SOS;

Σε κόντρα και διαφόρων ειδών σχόλια εξελίχθηκε η εμφάνιση της πάλαι ποτέ τηλεοπτικής μαγείρισσας Βέφας Αλεξιάδου στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο κανάλι του Άλφα.

Μετά την πρώτη-αποτυχημένη εμφάνιση της Βέφας Αλεξιάδου στο πλατώ της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, η γνωστή μαγείρισσα άφησε αιχμές για “τρελάδικο”, ενώ φάνηκε μετανιωμένη για την επιλογή της.

Ωστόσο, με αφορμή τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, η Βέφα Αλεξιάδου ρίχνει κι άλλο “λάδι στη φωτιά” γράφοντας στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook “Σήμερα βρήκα την ευκαιρία, καλές μου φίλες και διάβασα τα διάφορα σχόλιά σας, θετικά και αρνητικά για την παρουσία μου στην εκπομπή της Αννίτας και σας ευχαριστώ όλες που με αγαπάτε τόσο πολύ. Ακούστε με λοιπόν. Από οποιαδήποτε περίπτωση και κατάσταση, να ξέρετε ότι μετράνε πάντα τα θετικά. Και τα θετικά της παρουσίας μου ήταν, ότι με είδατε, ότι σας έδωσα τρεις ωραίες νηστήσιμες συνταγές, που τις είδαν και πολλές νέες νοικοκυρές που δεν με ήξεραν, ότι με είδαν σε όλη την Αμερική φίλες μου που χάρηκαν πολύ, και ότι εγώ αντιμετώπισα την ειρωνεία της Αννίτας με ψυχραιμία και έκανα άψογα την παρουσίαση των συνταγών. Η ειρωνεία της Αννίτας δεν με ακούμπησε. Που έπεσε η υπόληψη και η αξιοπρέπεια μου? Σ’ εσάς που με ξέρετε χρόνια? αλίμονο αν συνέβη κάτι τέτοιο. Τόση είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου έχετε? Στην Αννιτα Πάνια βγήκα για εσάς και όχι για να προβληθώ και να ανεβάσω την αναγνωρισιμότητά μου. Δόξα τω Θεώ με ξέρει όλος ο κόσμος,γνωρίζοντας καλά ποια είμαι και δεν θα μπορούσαν ούτε 40 Αννιτες να τους αλλάξουν γνώμη. Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε, ναστε καλά και καλό βράδυ”.

Διαβάστε γιατί η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας βρίσκονται στα δικαστήρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.