Ανδρέας Μικρούτσικος: “Mε εγκατέλειψαν όλοι”. Συγκλονιστική εξομολόγηση

Ποια η συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δυσκολίες της ζωής του;

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την οικονομική του καταστροφή αλλά και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτοντας πως αντιμετώπισε τις δυσκολίες που προέκυψαν τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για όλους και για όλα στην πρωινή εκμπομπή του mega απαντώντας στο αν πέρασε κατάθλιψη αλλά και το πώς αισθάνεται σήμερα για τις εκμπομπές που παρουσίασε όταν πρωταγωνιστούσε στην ελληνική τηλεόραση.

«Δεν πέρασα κατάθλιψη. Κλείστηκα στον σπίτι, αλλά όχι γιατί δεν μπορούσα να βγω. Απέφυγα να κάνω κοινωνούς των προβλημάτων μου τους φίλους μου. Γιατί σε έναν φίλο τα λέω όλα. Θα τους καταρράκωνα και είχα τον συναισθηματισμό να μην το κάνω. Μία φίλη μου επέμενε να με δει και ήρθε στο σπίτι. Έφυγε μετά από δυο ώρες και είχα κατάθλιψη για μία εβδομάδα. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να πάρω χάπια. Μπήκα στο internet, μελετούσα, βρήκα άλλους τρόπους».

Όσο για το πώς o Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση, όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε στο πλευρό όσους χρειαζόταν για να τα καταφέρει.

«Δεν είμαι πολύ δυνατός, είμαι όμως υπερασπιστικός απέναντι στον ψυχικό κόσμο του άλλου. Εγώ την ήπια την πίκρα κανονικά μαζί με τα δυο μου σκυλάκια, με το γιο μου και κάποιους κολλητούς μου. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου χάπια και τέτοια πράγματα και άρχισα να ασχολούμαι με διάφορα. Προσπάθησα να ξορκίσω τα κακά και παραμένω ζωντανός στη σκηνή. Παραμένουμε μόνοι μας στην τελική ευθεία».

Όσο για το αν έχει αυτοκτονήσει κανείς από τους ανθρώπους που καλούσε στις εκπομπές του, απάντησε: «Αυτές τις εκπομπές δεν τις έκανα χωρίς προβληματισμό ή χωρίς να έχω επαφές με αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κόψει πολλές εκπομπές για αυτό το λόγο –γιατί τις γράφαμε. Σώσαμε γυναίκες από την αυτοκτονία. Μία γυναίκα ζούσε στο δρόμο και με τις βροχές ήταν κάτω από σκέπαστρα μαζί με το μωρό της. Του έδινε και έπινε τσάι. Την φέραμε στην Αθήνα και μας είπε ο γιατρός ότι το παιδί ήταν τόσο αφυδατωμένο που αν δεν το πηγαίναμε, σε δυο μέρες θα έφευγε. Δεν το κάναμε με μισή καρδιά και μόνο για τα εβδομηντάρια και τα ογδοντάρια της τηλεθέασης».

Δείτε γιατί η Σοφία Βόσσου δεν έχει καμία επαφή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.