Boeing Malaysia airlines: «Εγκληματική υπόθεση η εξαφάνιση του»

Πώς αντιμετωπίζουν πλέον οι αρχές της Μαλαισίας την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines, όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας;

Ως εγκληματική υπόθεση αντιμετωπίζουν πλέον οι αρχές της Μαλαισίας την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines, όπως δήλωσε σήμερα Τετάρτη ο αρχηγός της αστυνομίας της χώρας.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal ο αρχηγός της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι θα ερωτηθούν περισσότερα άτομα για την υπόθεση του Boeing της Malaysia Airlines ενώ ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις από 170 ανθρώπους.

Πάντως, οι μαλαισιανές αρχές κάνουν ακόμη πιο τραγική τη θέση των συγγενών των αγνοουμένων ανακοινώνοντας, διά του στόματος του Πρωθυπουργού της χώρας μάλιστα, ότι μπορεί το μυστήριο του Boeing της Malaysia Airlines να μη λυθεί ποτέ.

«Μπορεί να μην λυθεί ποτέ το μυστήριο με το αεροπλάνο», δήλωσε ο Nατζίμπ Ραζάκ, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστραλία, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας Τόνι Άμποτ.

Πάντως οι μαλαισιανές αρχές βρίσκονται στο στόχαστρο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση του Boeing της Malaysia Airlines. Τελευταίο ολίσθημα η ανακοίνωση της επικοινωνίας που είχε ο πιλότος με τον πύργο ελέγχου καθώς προκύπτει ότι τα τελευταία λόγια του ήταν «Καληνύχτα Malaysian τρία επτά μηδέν» και όχι «Εντάξει καληνύχτα», όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Δείτε ποια είναι η νέα εκδοχή σχετικά με τις τελευταίες λέξεις από το πιλοτήριο του boeing της Malaysia airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.