Πώς να πάρετε πίσω τις πινακίδες του ΙΧ σας λόγω Πάσχα

Πώς μπορείτα να πάρετε πίσω τις πινακίδες του ΙΧ σας λόγω Πάσχα;

Το υπουργείο Οικονομικών δίνει μάχη με το χρόνο ώστε να προλάβει να θέσει σε εφαρμογή μέτρο για την επιστροφή πινακίδων σε όσους δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας καλώντας τους να πληρώσουν όχι το ετήσιο ποσό αλλά με το μήνα.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες Ι.Χ. που θέλουν να κυκλοφορήσουν τα οχήματά τους για συγκεκριμένη χρονική περίοδο και αναγκάζονται να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας για ολόκληρο το έτος.

Με βάση τη σχετική τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών όταν κάποιος είχε καταθέσει τα προηγούμενα χρόνια πινακίδες μπορεί να πάει έως το τέλος του χρόνου και να τις πάρει πίσω πληρώνοντας αναλογία των τελών με βάση τους μήνες που έχουν περάσει από την αρχή του έτους και αυτούς που απομένουν έως τη λήξη του 2014.

Το Βήμα αποκαλύπτει πως ο υφυπουργός Οικονομικών κύριος Γιώργος Μαυραγάνης και ο νέος Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης κύριος Φώτης Καϋμενάκης κάνουν προσπάθεια ώστε να δημοσιευθεί άμεσα στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και ταυτόχρονα να εκδοθεί η εγκύκλιος ώστε να μπορούν οι εφορίες να εφαρμόσουν το νέο καθεστώς.

Διαβάστε ποιοι κερδίζουν 30% μείωση στα τέλη κυκλοφορίας 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.