Ιλία Καρέλι: “Θα με σκοτώσουν, δεν θα με αφήσουν ζωντανό”

Ποιο είναι το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο βαρυποινίτης Ιλία Καρέλι στον ξάδελφο του πριν από τη δολοφονία σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ;

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τις αποκαλύψεις του προέδρου των σωφρονιστικών υπαλλήλων Χάρη Κονσολίδη να βάζουν «φωτιά» στην υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χάρης Κονσολίδης «έσπασε» κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης και μίλησε για τις τελευταίες ώρες του 42χρονου βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι και τον άγριο βασανισμό του από τους υπαλλήλους των φυλακών.

Παράλληλα, τα αλβανικά ΜΜΕ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε γραπτό μήνυμα, το οποίο φέρεται να έστειλε ο βαρυποινίτης σε ξάδελφό του, ελάχιστη ώρα μετά τη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη. Σε αυτό το μήνυμα, ο Ιλία Καρέλι εκφράζει τον φόβο πως θα υπάρξουν σύντομα αντίποινα για την πράξη του, τα οποία μπορεί να του στοιχίσουν ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

Μέχρι στιγμής οκτώ εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και αναμένεται να εκτελεστούν μέσα στην ημέρα, ενώ στο σχετικό βούλευμα επισημαίνεται πως, με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ο τόπος και ο χρόνος τέλεσης των θανατηφόρων χτυπημάτων του Ιλία Καρέλι είναι εντός των ορίων του Νομού Σερρών. Αυτή η εξέλιξη, επί της ουσίας, απαλλάσσει από οποιαδήποτε σκιά συμμετοχής στον θανατηφόρο βασανισμό τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Μαλανδρίνου Φωκίδας και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ιτέας.

Το μήνυμα του Ιλία Καρέλι:

Παρά τις έντονες στιγμές που ακολούθησαν τη δολοφονία του Γιώργου Τσιρώνη, ο 42χρονος βαρυποινίτης Ιλία Καρέλι έδειχνε να κατανοεί πλήρως τη ραγδαία επιδείνωση της θέσης του μέσα στις φυλακές.

Χωρίς να χάσει χρόνο o Ιλία Καρέλι εξέφρασε τους φόβους του σε ξάδελφό του μέσω γραπτού μηνύματος. Σε αυτό ενημερώνει τον συγγενή του για την αποτρόπαια πράξη του και δεν διστάζει να αναφέρει πως ετοιμάζονται να τον δολοφονήσουν. «Δεν θα με αφήσουν ζωντανό» ξεκαθαρίζει στον ξάδερφό του, σ’ ένα μήνυμα το οποίο βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των ενημερωτικών ιστοσελίδων της Αλβανίας.

Δείτε ποιο είναι το πόρισμα για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.