Έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος: γιατί ετοιμάζει μήνυση στη Θεοφανία Παπαθωμά [vid]

Γιατί έγινε έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Θεοφανία Παπαθωμά; Ποιος ο λόγος που θέλει να τη μηνύσει;

Χαμός έγινε στο Πρωινό του Mega με αφορμή μια ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά στο facebook, που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Πέτρου Κωστόπουλου.

Βέβαια, το τεταμένο κλίμα υπήρχε από πριν εξαιτίας της μη αποδοχής της πρόσκλησης του Πέτρου Κωστόπουλου να εμφανιστεί η Θεοφανία Παπαθωμά στην εκπομπή, ως όφειλε μετά την αποχώρησή της από το J2US.

Όπως θυμάστε, η Θεοφανία Παπαθωμά δεν θέλησε να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, καθώς βρέθηκε μόνον ο παρτενέρ της στο J2US, ο οποίος προσπαθούσε να τη δικαιολογήσει και να αντικρούσει τις βολές του παρουσιαστή για το πρόσωπό της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, μετά την αποχώρηση από το J2US, που όπως φάνηκε την πλήγωσε πολύ ανήρτησε στο facebook ένα μακρόσυρτο σχόλιο, του οποίου ο τίτλος ήταν “J2US ή αλλιώς όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρων οι κότες”.

Μέσα στο σχόλιο, η Θεοφανία Παπαθωμά έριξε και βολές στα σχόλια του Πέτρου Κωστόπουλου, αναγκάζοντας τον να πει “Είναι αγράμματη και αγενέστατη. Τώρα να της κάνω μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση;”.

Δείτε το βίντεο με τον εκνευρισμό του Κωστόπουλου για τη Θεοφανία Παπαθωμά:

Διαβάστε ποια η αντίδραση Τσαρούχα για τη σχέση Παπαθωμά-Πετράκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.