Λούνα παρκ, Ελληνικό: ποιο το ιατρικό ανακοινωθέν για την 9χρονη

Ποιο το ιατρικό ανακοινωθέν για την 9χρονη, μετά το δυστύχημα σε λούνα παρκ του Ελληνικού;

Μετά το σοκαριστικό δυστύχημα σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, που οδήγησε στον θάνατο το 13χρονο αγόρι και στην εντατική την 9χρονη αδελφή του, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” εξέδωσαν ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που επιβλέπουν το 9χρονο κοριτσάκι, που σώθηκε από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού, η μικρή έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την 9χρονη «Το νεαρό θήλυ ηλικίας εννέα ετών διακομίστηκε χθες στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μετά από ατύχημα σε λούνα παρκ του Ελληνικού. Από τον γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκαν εκτεταμένες θλάσεις πνευμόνων. Η ασθενής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Δεν χρήζει αναπνευστικής ή άλλης χρήσης υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών και έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον».

Διαβάστε ποιο το δυστύχημα στο λούνα παρκ, πώς το παιχνίδι σκότωσε τον 13χρονο και δείτε το βίντεο από το μέρος του δυστυχήματος στο Ελληνικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.