Λούνα Παρκ Ελληνικό: ποια η κατάσταση της υγείας της 9χρονης

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 9χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στο Λούνα Παρκ στο Ελληνικό, όπου σκοτώθηκε ο 13χρονος αδερφός της; Διαβάστε το δυστύχημα στο Λούνα Παρκ.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο Ελληνικό, αλλά και το πανελλήνιο από την τραγική έκβαση σε λούνα παρκ στην περιοχή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ένα 13χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του ενώ η 9χρονη αδελφή του νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένη στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων.

Τραγωδία σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό

Το αθώο παιδικό παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία, από μια ριπή του ανέμου. Τα δυο αδελφάκια βρίσκονταν σε ένα φουσκωτό μπαλόνι που ονομάζεται Water Roller και επιπλέει σε μια πισίνα.

Εκείνη την ώρα φύσηξε ο αέρας τόσο δυνατά που παρά το βάρος των δυο παιδιών παρέσυρε το μπαλόνι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών το Water Roller σηκώθηκε σε ύψος δέκα μέτρων και εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 40 μέτρων.

Το αποτέλεσμα ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός των δύο παιδιών. Το 13χρονο αγόρι με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η 9χρονη αδελφή του νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» σε σταθερή κατάσταση και έχοντας επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα με τους γιατρούς το κοριτσάκι, φέρει τραύμα στον πνεύμονα.

Από την πρώτη στιγμή στο τόπο του συμβάντος βρέθηκαν ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής.

Άμεσα συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι και ο υπεύθυνος της λειτουργίας του Λούνα Πάρκ. Οι αστυνομικές αρχές τώρα διεξάγουν έρευνα για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, τον καταλογισμό των ευθυνών, αλλά και για να ρίξουν φως στο απίστευτο αυτό περιστατικό.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες με το δυστύχημα από το Λούνα Παρκ στο Ελληνικό, ποιος ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στο Ελληνικό και πώς συνέβη στο δυστύχημα σε λούνα παρκ στο Ελληνικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.