Μαρία Ηλιάκη: “με το αγόρι μου το κάναμε στο καπό του αυτοκινήτου”

Τι αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη για την προσωπική της ζωή; Διαβάστε την πικάντικη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στον Θέμη Γεωργαντά.

Δεν έχει ποζάρει ποτέ χωρίς ρούχα, αλλά το έχει κάνει στο καπό του αυτοκινήτου με το αγόρι της. Βέβαια ντράπηκε λίγο να το αποκαλύψει στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά όμως τελικά το είπε, η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη, είπε και άλλα απειλητικά! Όταν τη ρώτησε έναν λόγο που θα σταματούσε την τηλεόραση το σκέφτηκε καθώς δεν βρίσκει κανέναν! Τελικά απάντησε λέγοντας πως μόνο τα γηρατειά θα τη κρατούσαν σπίτι της!

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Μαρία Ηλιάκη στον Θέμη Γεωργαντά: «η Φαίη τον κοροϊδεύει τον Γιώργο!» είπε με τον Θέμη να την κοιτά περίεργα… Εκείνη επέμενε! «Δεν τον κοροϊδεύει ; Τον κοροϊδεύει. Τότε ειδικά με το φουσκωτό…».

Επίσης έβγαλε ξανά το απωθημένο της η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά που δεν της πρότεινε να κάνουν τότε τον Πρωινό Καφέ μαζί και επέλεξε την Ζαρίφη! «Με πείραξε που δεν με σκέφτηκε, το θέμα είναι να μην του κάνεις παράπονα του άλλου! Του το πα και πάει».

Διαβάστε γιατί η Μαρία Ηλιάκη έχει να μιλήσει στον αδερφό της 3 μήνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.