Τατιάνα Στεφανίδου: η σπόντα της για το διαζύγιο Νίκου Ευαγγελάτου-ΣΚΑΪ

Ποια η σπόντα που πέταξε η Τατιάνα Στεφανίδου διαζύγιο Νίκου Ευαγγελάτου-ΣΚΑΪ;

Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου είχε σήμερα το απόγευμα καλεσμένο στην εκπομπή της τον τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αυτό το διάστημα, λόγω της συμμετοχής του στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.

Με αφορμή την αποχή του από τα μουσικά πράγματα, η ίδια έκανε ένα σχόλιο για τους τηλεπαρουσιαστές και το γεγονός ότι μπορούν αυτοί ανά πάσα στιγμή να βρεθούν εκτός χώρου, αν ο διευθυντής τους πάρει μια τέτοια απόφαση.

«Εσείς οι καλλιτέχνες εξαρτάστε κυρίως από τον κόσμο, μάλλον μόνο από τον κόσμο και τις επιλογές σας», είπε η παρουσιάστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ενώ στη δική μας τη δουλειά, μπορεί να του καπνίσει κάποιου διευθυντή ή καναλάρχη και να πει αύριο το πρωί “γεια σας κυρία Στεφανίδου“. Έτσι είναι. Δεν παίζουν πάντα ρόλο τα νούμερα ή η επιτυχία».

Η σπόντα της αυτή ήρθε ακριβώς μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ξαφνικής διακοπής της συνεργασίας του συζύγου της Nίκου Ευαγγελάτου, με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου από το ΣΚΑΙ, πώς εμπλέκεται ο Μπαλτάκος για το διαζύγιο Νίκου Ευαγγελάτου-ΣΚΑΙ και τι απάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος για το διαζύγιο με τον ΣΚΑΙ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.