Όσκαρ Πιστόριους: ” Ξυπνώ και μυρίζω αίμα, ζω….”

Τι κατέθεσε ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους καταβεβλημένος αφού βρέθηκε ξανά στο ειδώλιο για τη δολοφονία της συντρόφου του;

Mετά από διακοπή λίγων ημερών, συνεχίστηκε η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Στο εδώλιο ανέβηκε σήμερα ο Όσκαρ Πιστόριους για να καταθέσει. Και ήταν πιο καταβεβλημένος από κάθε άλλη μέρα. Με δάκρυα στα μάτια και αναφιλητά ζήτησε συγγνώμη πρώτα από όλα από τη μητέρα της Ρίβα που ήταν παρούσα και άκουγε με πολλή προσοχή κάθε του λέξη, αλλά και από όλη την οικογένεια της και τους φίλους της για τον πόνο που τους προκάλεσε.

«Δεν έχει περάσει ούτε μια στιγμή που να μην έχω σκεφτεί την οικογένεια της. Είστε οι πρώτοι άνθρωποι που σκέφτομαι και οι πρώτοι για τους οποίους προσεύχομαι. Δεν μπορώ να φανταστώ τον τεράστιο πόνο που σας έχω προκαλέσει. Απλά προσπάθησα να προστατέψω τη Ρίβα εκείνο το βράδυ», ήταν η σπαρακτική δήλωση του Όσκαρ Πιστόριους.

Καθώς τις υπόλοιπες μέρες μιλούσαν μόνο οι συνήγοροί του Όσκαρ Πιστόριους, ο ίδιος κάθισε στα έδρανα εμφανώς σοκαρισμένος από τη διαδικασία, ενώ υπενθυμίζεται πως όταν προβλήθηκαν εικόνες του πτώματος της Στέενκαμπ, ο ίδιος λύγισε και έκανε εμετό.

Ο Όσκαρ Πιστόριους αναμένεται να επιμείνει στον ισχυρισμό πως νόμιζε ότι είχε μπει διαρρήκτης στο σπίτι και τον πυροβόλησε δίχως να ξέρει ότι πρόκειται για τη σύντροφό του.

Δείτε για ποιον λόγο διεκόπη η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.