Στάθης Ψάλτης: ποιοι και γιατί τον “σέρνουν” στα δικαστήρια

Με ποιους έχει δικαστικές διαμάχες ο γνωστός ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης; Ποια η αφορμή για να τον σύρουν στα δικαστήρια;

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες -σύμφωνα με την Espresso- φαίνεται πως μπαίνει ο γνωστός ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης εξαιτίας της αθέτησης μιας συμφωνίας με εταιρεία παραγωγής της Κύπρου.

Όπως αναφέρουν τελευταία δημοσιεύματα, ο Στάθης Ψάλτης ετοιμαζόταν να συμμετάσχει σε ένα νέο concept της High Light Production, αφού είχε έρθει σε επαφές με τους ιθύνοντες της εταιρείας, προκειμένου να αναχωρήσει για την Κύπρο και να ξεκινήσει γυρίσματα.

Παρά το γεγονός, ότι η εταιρεία είχε προετοιμάσει το έδαφος για την επίσκεψη του Στάθη Ψάλτη, ο ίδιος φάνηκε πως μια μέρα πριν το ταξίδι του για την Κύπρο και ενώ η εταιρεία παραγωγής είχε βγάλει τα εισιτήρια τόσο για εκείνον όσο και για τη σύντροφό του, ακύρωσε τη συμφωνία στέλνοντας μήνυμα στους επικεφαλής της παραγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας σε κυπριακή ιστοσελίδα «Ναι είναι αλήθεια, ενώ μιλήσαμε με τον Στάθη Ψάλτη το προηγούμενο βράδυ και μας έδωσε τα στοιχεία τους, για να κάνουμε Check in για την πτήση τους, το επόμενο πρωί λάβαμε ένα μήνυμα από τον ίδιο το οποίο έλεγε ότι λόγω πολλών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσουν να τελικά να έρθουν. Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσες υποχρεώσεις μπορεί να γεννήθηκαν από το προηγούμενο βράδυ, μέχρι το πρωί, λυπούμαστε για την όλη συμπεριφορά του εν λόγω ηθοποιού».

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Espresso, η εταιρεία πρόκειται να προσφύγει στα δικαστήρια, προκειμένου να διαφυλάξει όλα της τα δικαιώματα.

Διαβάστε γιατί ζητά βοήθεια ο Στάθης Ψάλτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.