Έξαλλος ο Σταύρος Θεοδωράκης με το ψεύτικο προφίλ στο twitter, τι δήλωσε

Γιατί έγινε έξαλλος με χρήστη του twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης; Τι δήλωσε ο ίδιος;

Εν εξάλλω καταστάσει βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή ένα ψεύτικο προφίλ στο twitter, που φέρει το όνομά του δημοσιεύοντας προκλητικά σχόλια, όπως εκείνο, που αφορούσε στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Είναι γεγονός, πως η ελευθερία, που παρέχει το ιντερνετ δίνει το δικαίωμα σε πολλούς χρήστες να δημοσιεύουν οποιαδήποτε πληροφορία ή άποψη, πίσω από ψεύτικα προφίλ, ενώ πολλοί είναι εκείνοι του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου, που έχουν πέσει θύματα “απάτης” είτε στο twitter είτε στο facebook.

Ωστόσο, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέλοντας να λύσει την παρεξήγηση για τα υβριστικά σχόλια του “Σταύρου Θεοδωράκη” στο twitter δήλωσε “Από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι ξεκαθάρισε ότι ο χρήστης του twitter που εμφανίζεται ως @cocobilly-Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παρόλα αυτά ο άγνωστός χρήστης @cocobilly συνεχίζει… Η σημερινή του ανάρτηση όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ανήθικο να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με ανθρώπους σαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα, μια γυναίκα που πλήρωσε πολύ ακριβά τη συνδικαλιστική της δράση. Η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου και οφείλω να την υπερασπιστώ δημόσια και να πω στον άγνωστο @cocobilly, ως εδώ! Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ χυδαιότητας και πλάκας, και υπάρχει και όριο στο τρολάρισμα, είτε γίνεται κατά παραγγελία είτε όχι. Ας σταματήσει εδώ λοιπόν η πλάκα ή αλλιώς ας βγάλει την μάσκα για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε”.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Σταύρος Θεοδωράκης καλείται να διευκρινήσει τέτοιου είδους παρεξηγήσεις στο twitter, καθώς ο ίδιος έχει πέσει και παλαιότερα στην ίδια παγίδα.

Διαβάστε τι περιέχει το σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.