The Voice, 3ο live: “διάσημες” και ανατρεπτικές αποχωρήσεις, ποιοι έφυγαν

Ποιοι εγκατέλειψαν το Τhe Voice; Ποιες οι πιο ηχηρές αποχωρήσεις;

Διεξήχθη το 3ο live του The Voice, κατά το οποίο υπήρξαν 4 αποχωρήσεις αλλά και ανατρεπτικά αποτελέσματα, με τους 4 παίκτες από κάθε ομάδα, να διεκδικούν 3 θέσεις για το επόμενο βήμα του show.

Στο 3ο live του The Voice, τη “δύναμη” είχε και πάλι σε μεγάλο βαθμό το κοινό, το οποίο καθόρισε το 50% του αποτελέσματος, αφού ήταν στη δική του ευχέρεια η παραμονή 2 παικτών, ενώ ο εκάστοτε coach αποφάσιζε ποιος από τους δύο εναπομείναντες θα αποχωρούσε.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, διαγωνίστηκαν οι Τζωρτζίνα, Δήμος Μπέκε, Λευτέρης Κιντάτος και Άλεξ Οικονόμου, κι ενώ φαινόταν πως για τους Λευτέρη και Άλεξ ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος, το κοινό αποφάσισε να κάνει την ανατροπή. Έτσι, με βάση την ψηφοφορία του κόσμου παρέμειναν στο The Voice οι Λευτέρης Κιντάτος και Άλεξ Οικονόμου, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την απόφαση του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει το πρώην μέλος των One, Δήμος Μπέκε.

Δύσκολα ήταν τα πράγματα και για την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, στην οποία διαγωνίστηκαν οι παίκτες Κατερίνα Λιόλιου, Στέλιος Μαγαλιός, Μαρία Έλενα Κυριάκου και Δημήτρης Φουρναράκης. Το κοινό απόφασισε να παραμείνει ο Στέλιος Μαγαλιός και η Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριάκου, αφήνοντας στην κρίση της Δέσποινας Βανδή αν θα συνεχίσει ο Δημήτρης ή η Κατερίνα. Τελικά, η coach επέλεξε να μείνει στο The Voice η Κατερίνα Λιόλιου και να αποχωρήσει ο Δημήτρης Φουρναράκης.

Αναμενόμενη, ωστόσο, ήταν η εξέλιξη στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, η οποία μέχρι πρότινος απαρτιζόταν από τους Αρετή Κοσμίδου, Γιούρι Μελίκοβ, Παναγιώτη Βιντζηλαίο και Τάσο Παναγιωτόπουλο. Οι τηλεθεατές απάλλαξαν από το άγχος της αποχώρησης την Αρετή Κοσμίδου και τον Γιούρι Μελίκοβ, ενώ ο Μιχάλης αποφάσισε να παραμείνει ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος, δείχνοντας τον δρόμο της εξόδου στον Τάσο Παναγιωτόπουλο.

Τέλος, από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, διαγωνίστηκαν οι Βασίλης Χατζηπαρτάλης, Αίμιλη Χαραλάμπους, Άννα Μαρία Μπιλίδα και Ιφιγένεια Άτκινσον. Το κοινό επέλεξε να παραμείνουν οι Άννα Μαρία Μπιλίδα και Αίμιλη Χαραλάμπους, ενώ η Μελίνα έδωσε το εισιτήριο για το επόμενο live του The Voice στον Βασίλη Χατζηπαρτάλη, οδηγώντας στην αποχώρηση την Ιφιγένεια Άτκινσον.

Διαβάστε πώς εμφανίστηκε η Αρετή Κοσμίδου στο 3ο live του The Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.