Σαρωτικός ανασχηματισμός με άρωμα ΠΑΣΟΚ: ποιοι έρχονται, ποιοι πάνε σπίτι τους

Ποια η επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ; Τι θα φέρει ο νέος ανασχηματισμός;

Αρκετά ικανοποιημένο φαίνεται το ΠΑΣΟΚ, αφού η Ελιά πήγε καλύτερα από ότι περίμεναν στις Ευρωεκλογές 2014.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με ανεβασμένο το ηθικό φέρεται πως ετοιμάζεται ήδη για τα επόμενα βήματά του, ενώ ο ανασχηματισμός δείχνει να είναι στα άμεσα σχέδιά του.

«Είναι προφανώς επιβεβλημένη η επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας υπό το φως όλων των νέων δεδομένων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο τη διεύρυνση της πολιτικής, κοινοβουλευτικής και σε κάθε περίπτωση της κοινωνικής βάσης στήριξης της εθνικής προσπάθειας που κάνουμε ως κυβέρνηση συνεργασίας και εθνικής ανάγκης» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο ανασχηματισμός είναι στα σκαριά και από τις διαρροές προκύπτει ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι αλλαγές στο οικονομικό επιτελείο προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις αλλαγής στη φορολογική πολιτική. Συζητείται το ενδεχόμενο μετακίνησης του Γ. Στουρνάρα στην ΤτΕ, αλλά και η παραμονή στη θέση του με ενίσχυση του οικονομικού επιτελείου από τον Στ. Παπασταύρου ή τον Χρ. Λαζαρίδη, στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Μέχρι ώρας, σίγουρη θεωρείται η ένταξη του κ. Λοβέρδου στο κυβερνητικό σχήμα αλλά και η ενίσχυση της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ που θα «χτυπήσει», όπως όλα δείχνουν, ενδιαφέροντα υπουργεία, όπως για παράδειγμα το υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαβάστε ποιους “στέλνει” σπίτι τους ο ανασχηματισμός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.