Δίαιτα: 6 tips για να κάνεις τη δίαιτα πιο αποτελεσματική και να χάσεις κιλά

Πώς μπορείς να κάνεις πιο αποτελεσματική τη δίαιτά σου και να χάσεις κιλά χωρίς να τα ξαναπάρεις; Διάβασε τα 6 tips για αποτελεσματική δίαιτα.

Είσαι σε δίαιτα και τα πηγαίνεις περίφημα. Έχεις χάσει κάποια ανεπιθύμητα κιλά αλλά μερικές φορές φοβάσαι πως θα κατρακυλήσεις πάλι στη ζυγαριά. Δες 6 συμβουλές που μπορείς πάντα να έχεις στο μυαλό σου για να μείνεις πιστή και σταθερή στο στόχο σου.

Διάβασε τα 6 tips για πιο αποτελεσματική δίαιτα:

1. Κρύψε τα γλυκά. Αν αποθηκεύεις σοκολάτες και πατατάκια σε σημεία μέσα στο σπίτι, βάλ’ τα κάπου που δε μπορείς να τα φτάνεις εύκολα. Αυτό θα αποθαρρύνει μια επικείμενη λιγούρα.

2. Μείωσε το κρέας. Μπορείς βέβαια να τρως ψάρι ή και άπαχο κοτόπουλο, αλλά συνήθισε να καταναλώνεις τροφές που φυτρώνουν. Λαχανικά, φρούτα και όσπρια μπορούν να αποτοξινώσουν το οργανισμό.

3. Βάλε περισσότερο ξίδι. Το ξίδι πριν από τα γεύματα αυξάνει τον κορεσμό οπότε βάλε στη δίαιτά σου μια πράσινη σαλάτα με μπόλικο ξύδι. Θα μειώσει εντυπωσιακά τη διάθεσή σου για φαγητό.

4. Μην αφαιρείς τη φλούδα. Όταν τρως φρούτα (και ειδικά μήλα) συνήθισε να τα καταναλώνεις με τη φλούδα καθώς καίει θερμίδες. Για το λόγο αυτό μη την αφαιρείς από την επιφάνεια.

5. Δώσε προσοχή στη σούπα. Αν μπορείς να καταναλώνεις ένα μικρό μπολ με σούπα λαχανικών πριν το γεύμα θα τρως λιγότερο στη συνέχεια. Μια διατροφική συνηθεια που συναντάμε συχνά στο εξωτερικό.

6. Μην το παρακάνεις με τις υγιεινές τροφές. Είναι καλό να μπεις σε κάποιο πρόγραμμα αλλά μην υπερβάλεις. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει και τις ατασθαλίες του για να μπορεί να ισορροπεί και να μην παθαίνει κρίσεις λιγούρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.