Εκλογές 2014 Αποτελέσματα: οι αστρολογικές εκτιμήσεις για τους νικητές

Ποιες οι αστρολογικές εκτιμήσεις για τους νικητές πριν από τα τελικά αποτελέσματα για τις εκλογές 2014;

Το astrology.gr, προετοίμασε και παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις εκλογές 2014.

Εκλογές 2014: Υποψηφιότητες, συγκεντρώσεις, ομιλίες, υποσχέσεις, εκτιμήσεις, δημοσκοπήσεις, γνωριμίες, φιλίες, συμπάθειες – αλλά και αντιπάθειες.

Κι όμως, τα παραπάνω καθόλου δεν μέτρησαν στο αφιέρωμα που ετοίμασε το astrology.gr για τα αποτελέσματα στις εκλογές 2014. Η ανάλυση και η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε με βάση τους αστρολογικούς τους χάρτες – δηλαδή με τα προσωπικά τους στοιχεία που είναι γνωστά (ημερομηνία και τόπος γέννησής τους).

Πριν πας να ψηφίσεις, διάβασε ένα μίνι αστρολογικό προφίλ και δες ποιούς από τους υποψήφιους στις μεγάλες πόλεις μοιάζουν να ευνοούν τ’ άστρα.

Διαβάστε επίσης και πιο χιουμοριστικά θέματα, με το προφίλ των αναποφάσιστων ψηφοφόρων και το πως ψηφίζουν τα 12 ζώδια.

Με ποιά κριτήρια αποφασίζουν οι ψηφοφόροι της τελευταίας στιγμής (που κρίνουν, συχνά, και το αποτέλεσμα); Οι αναλυτές αξιολογούν την συμπεριφορά των αναποφάσιστων με βάση την πειστικότητα των επιχειρημάτων των υποψηφίων, ωστόσο τα αστρολογικά κριτήρια είναι εντελώς διαφορετικά.

Πραγματική μάχη αναμένεται να γίνει την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Αθηναίων, αφού κανείς από τους υποψηφίους Δημάρχους δεν δείχνει να έχει την απόλυτη υπεροχή αστρολογικά.
Ο Γιάννης Ριζόπουλος γράφει και για την «ποιότητα» των ζωδίων στα οποία ανήκουν οι 5 βασικοί διεκδικητές της δημαρχίας: έχουμε δύο «παρορμητικούς» (έναν Καρκίνο κι έναν Κριό), δύο «σταθερούς» (έναν Λέοντα κι έναν Σκορπιό), ο δε πέμπτος «μεταβλητός» (ένας Τοξότης), όπως θα δούμε παίζει… μόνος του

Οι δημοσκοπήσεις θέλουν τον νυν Δήμαρχο της πόλης να προηγείται με σημαντική διαφορά των ανθυποψήφιών του, ωστόσο φαίνεται ότι η κάλπη μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ως προς τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές 2014.

Στην συμπρωτεύουσα οι ενδείξεις είναι πιο σαφείς, και συμφωνούν με τις δημοσκοπήσεις ως προς τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές 2014 που θέλουν το Δίδυμο με Ωροσκόπο στους Διδύμους, Γιάννη Μπουτάρη, να προηγείται με μεγάλη διαφορά του θεωρούμενου ως σημαντικότερου αντιπάλου του, Σταύρου Καλαφάτη.

Διαβάστε γιατί ανησυχεί η ΝΔ με νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.