Ελένη Ζαρούλια: αγνώριστη η σύζυγος Μιχαλολιάκου στην Ευελπίδων [φωτο]

Δείτε τη φωτογραφία της Ελένης Ζαρούλια στην Ευελπίδων.

Αγνώριστη εμφανίστηκε στην Ευελπίδων η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία από ότι φαίνεται πήρε τα “πάνω” της μετά την προφυλάκιση του συζύγου της.

Με ανανεωμένο look και εμφανώς αδυνατισμένη, η Ελένη Ζαρούλια εμφανίστηκε το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για «διαρροή» της δικογραφίας, που αφορά την υπόθεση περί εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Ελένης Ζαρούλια για την επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής και τη μήνυση λίγα 24ωρα πριν τις Ευρωεκλογές 2014 «Το γραφείο μου τώρα μπορούσε. Η μηνυτήρια αναφορά πάντως στρέφεται κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για τη διαρροή της δικογραφίας που αφορά στη Χρυσή Αυγή και να διωχθούν για τα αδικήματα της «παραβίασης υπηρεσαικού απορρήτου, παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση».

Τέλος, με τη σειρά της η Ελένη Ζαρούλια δήλωσε «η Χρυσή Αυγή δε θεωρεί τους ψηφοφόρους πρόβατα για να τους πει τι θα κάνουν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Δείτε την ανανεωμένη Ελένη Ζαρούλια στην Ευελπίδων:
ζαρουλια

Διαβάστε πώς η Ελένη Ζαρούλια τιμώρησε τον Κασιδιάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.