Ευρωεκλογές 2014: ποιο εθνικιστικό κόμμα κατεβαίνει με αφίσα της Conchita [φωτο]

Ποιο κόμμα επέλεξε την Conchita για την προώθηση της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές 2014; Δείτε τη φωτογραφία με την αφίσα την Conchita στις Ευρωεκλογές 2014.

Μια ιδιαίτερη έμπνευση φαίνεται πως είχε ένα υποψήφιο κόμμα των Ευρωεκλογών 2014, το οποίο επέλεξε την Conchita για να προωθήσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Λίγο η νίκη της Conchita στη Eurovision 2014, λίγο τα σχόλια, που προκάλεσε η εμφάνισή της φάνηκε πως στάθηκαν αρκετά για να επιλέξει το Εθνικό Μέτωπο, την παρακάτω αφίσα για τις Ευρωεκλογές 2014, στην οποία βρίσκεται η Conchita με φόντο τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το εθνικιστικό κόμμα δημοσίευσε την νέα του αφίσα με την Conchita για τις Ευρωεκλογές 2014 και εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση:

“Εικόνες ντροπής αυτές της τελευταίας Eurovision, είναι δηλωτικές των προτύπων της παρακμής που θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης.Η επίθεση στην οικογένεια και σε όλες τις παραδοσιακές αξίες που οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο.Όμως η απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν μια ερμαφρόδιτη ανθρωπότητα, θα είναι τε ποσοστά των εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων στις εκλογές της 25ης Μαίου. Μια νέα Ευρώπη γεννιέται απέναντι σε αυτή των εμπόρων και των παρακμιακών, και θα είναι αυτή των εθνικιστών. Στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αυστρία και σε πολλές άλλες χώρες, τα εθνικιστικά κόμματα είναι δημοσκοπικά στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση.Στην πατρίδα μας, ο συνομιλητής τους που είναι το Εθνικό Μέτωπο, σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών ξεπερνά το 1%. Mία πολύ ενθαρρυντική ένδειξη για την πρώτη συμμετοχή στα κοινά του σχηματισμού αυτού. Ο αγώνας του Εθνικού Μετώπου όμως δε σταματά στις 25 Μαίου αλλά τότε ξεκινά ενάντια σε όσους θέλουν την εθνική, οικονομική αλλά και ηθική εξαθλίωση της Ελλάδας μας”.

Δείτε την αφίσα του Εθνικού Μετώπου με την Conchita για τις Ευρωεκλογές 2014:
concitaethniko

Διαβάστε πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.