Eurovision 2014: ποια είναι η θέση της Ελλάδας στα φαβορί. Προγνωστικά [video]

Ποια είναι τα φαβορί σύμφωνα με τα προγνωστικά της Eurovision 2014 και ποια η θέση της Ελλάδας; Δείτε τα βίντεο με τα φαβορί.

Από την μέρα που επιλέξαμε τους Freaky Fortune και τον Riskykidd για να μας εκπροσωπήσουν με το Rise Up στον φετινό διαγωνισμό Eurovision 2014, οι bookmakers μας δίνουν ένα από τα δέκα «εισιτήρια» για τον τελικό της 10ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά της Eurovision 2014, λοιπόν, οι χώρες του β’ ημιτελικού (8 Μαΐου) που θα προκριθούν είναι οι Ρουμανία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αυστρία, Φινλανδία, Μάλτα, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ελβετία και Πολωνία. Μάλιστα, η Ελλάδα, η Ρουμανία και η Νορβηγία εκτιμάται ότι θα είναι οι συμμετοχές με τις τρεις υψηλότερες βαθμολογίες!

Όσο για τον τελικό της Eurovision 2014;

Αν και δεν ξέρουμε ακόμα ποιες χώρες θα διαγωνιστούν, εκτός από τις λεγόμενες «Big 5» που προκρίνονται απευθείας, τα στοιχήματα δίνουν στο «Rise Up» την 13η ή την 15η θέση, με την Αρμενία να παραμένει φαβορί για την νίκη!

Η Sanna Nielsen, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Σουηδία στη Eurovision 2014, τους έχει εκπλήξει όλους στο «B&W Hallerne» της Κοπεγχάγης, όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με το… ύψος της (1.80)!

Η πανύψηλη δίμετρη Σουηδέζα η οποία κέρδισε την Έλενα Παπαρίζου στο Melodifestivalen περπατάει με… αέρα φαβορί αφού το τραγούδι της «Undo» θεωρείται ένα από τα καλύτερα της Eurovision 2014.

«Είμαστε περήφανοι για ό,τι κάναμε σήμερα, διασκεδάζουμε αυτή την περιπέτεια και ελπίζουμε να είμαστε καλύτερα την Παρασκευή ή στις 6 Μαΐου» ανέφερε μετά την πρόβα της η τραγουδίστρια.

Δείτε τα βίντεο μα τα φαβορί από τα προγνωστικά της Eurovision 2014:

Διαβάστε σε ποιον ημιτελικό θα εμφανιστεί η Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.