Γιώργος Γιαννιδάκης: θρήνος στο τελευταίο αντίο για τον 27χρονο

Συγκλονισμένοι είναι συγγενείς αλλά και φίλοι για τον τραγικό χαμό του Γιώργου Γιαννιδάκη που αυτοκτόνησε ενώ υπηρετούσε.

Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν σήμερα συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι τον 27χρονο αστυνομικό, Γιώργο Γιαννιδάκη, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του στην Κέρκυρα, όπου υπηρετούσε.

Η κηδεία Γιώργου Γιαννιδάκη του έγινε στην γενέτειρα του την Ελιά, ενώ κανένας απ’ όσους τον γνώρισαν, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι δεν υπάρχει πια ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος ζωή και όνειρα, ο οποίος πριν από δύο μήνες είχε γίνει πατέρας και έδειχνε να περνά την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του.

Είναι ενδεικτικά τα όσα μηνύματα γράφτηκαν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραγικός χαμός του Γιώργου Γιαννιδάκη, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η σύζυγος του Γιώργου Γιαννιδάκη είναι πραγματικά συγκλονισμένη από το χαμό του άνδρα της και σοκαρισμένη από το μήνυμα που της άφησε, μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Ο Γιώργος Γιαννιδάκης πριν τερματίσει τη ζωή του, της έστειλε μήνυμα μέσα στο οποίο της έλεγε “να ονομάσουν το παιδί του Ζωή και εκείνον να τον θάψουν στην Κρήτη”.

Δείτε τι προβλήματα αντιμετώπιζε ο 18χρονος από τα Γιαννιτσά που αυτοκτόνησε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.