Καιρός 29 Μαίου: σε ποιες περιοχές θα επιδεινωθεί, αναλυτική πρόγνωση

Πού πρόκειται να επιδεινωθεί ο καιρός την Πέμπτη 29 Μαίου ενώ η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο; Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό 29 Μαίου.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Μαίου και μετά, με βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και μέχρι το βράδυ στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια. Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά.

Προσοχή την Πέμπτη 29 Μαίου στους ανέμους στην Πελοπόννησο, όπου δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία του καιρού στις 29 Μαίου θα παρουσιάσει πτώση κατά 4-5 βαθμούς Κελσίου, φτάνοντας περίπου στους 26 βαθμούς, ενώ αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες.

«Από την Πέμπτη ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, αρχής γενομένης από τα βορειοδυτικά, με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας γύρω στους 4-5 βαθμούς Κελσίου. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά νοτιότερα και την Παρασκευή θα καλύπτουν όλη τη χώρα» λέει στην «Espresso» ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα για τον καιρό στις 29 Μαίου, πρόκειται για το ίδιο σύστημα που σήμερα αναμένεται να δώσει νέες ισχυρές βροχές στα βόρεια Βαλκάνια (Σερβία, Βοσνία κ.α.). Ωστόσο το κύμα κακοκαιρίας θα έχει σαφώς μικρότερη ένταση από εκείνο που προκάλεσε τις πρόσφατες καταστροφές.

Την Πέμπτη 29 Μαίου οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες βαθμιαία θα ενταθούν και μέχρι το βράδυ θα καλύψουν όλη τη χώρα. Μάλιστα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.